Company ProfilePerfil de empresaNotre sociétéПрофиль компанииYritysprofiili

 Yritysprofiili

Yrityksen historia

Lembcken perhe liittyy vuodesta 1870 yhteen Hansan tradition, Hampurin sataman sekä sen maailmanlaajuisten yhteyksien kanssa... Perheellä on ollut tomintaa merenkulussa, tullivarastoinnissa , kirjapainoalalla sekä vienti-ja tuontikaupassa. Vuonna 1962 lääkevalmisteiden myynti aloitettiin yhteistyössä saksalaisten valmistajien (yhteisvalmistus) kanssa., jotka käyttivät hyväkseen meidän valmistuslupiamme ja teknistä tietoamme. Alusta asti olemme palvelleet julkista terveydenhuoltoa ja Punaista Ristiä sekä koti- että ulkomaan markkinoilla.

Kehitimme omia erikoistuotteitamme sillä seurauksella, että melkein 300 lääketuotetta rekisteröitiin Saksan liittotasavallassa vastaamaan markkinoiden kasvaviin tarpeisiin. Etsimme myös mahdollisuuksia investoida jo olemassa oleviin valmistajiin, mikä mahdollistaa erikoistumisen tiettyjen lääketuotteiden valmistukseen. Tällä hetkellä valmistus on keskittynyt Saksaan, Eurooppaan ja Aasiaan.

GMP- ja FDA-vaatimusten mukaisuss, Saksan tukkukaupan harjoittamisen lupa

Maailmanterveysjärjestön WHO:n ”Expert Committee on Specifications for Pharmaceutical Preparations” on määritellyt tiedotteessaan No. 22 (1969) GMP:n (Good practices in the manufacture and quality control of drugs) perussäännöt. FDA (US Food and Drug Administration) julkaisi samankaltaiset suositukset ja vaatimukset Yhdysvalloissa. Heidän maksimivaatimuksensa ovat standardi kaikkialla maailmassa.

Asianomaiset terveysviranomaiset vahvistivat jo vuonna 1973 tarkastuksen jälkeen, että kapselien valmistus vastaa WHO:n määräyksiä ja että valmistus on hyvän tuotantotavan (GMP) mukaista. Terveysviranomaisten tarkastus mahdollistaa meille viennin niihin maihin, jotka ehdottomasti vaativat tuodessaan maahan lääkevalmisteita terveysviranomaisten säännösten noudattamista. Siksi voimmekin sanoa, että HANS-E. LEMBCKE E.K.:n/ LEMBCKEPHARMA toiminta on GMP:n ja FDA:n mukaista.

© 2008 - 2019 HANS-E. LEMBCKE e.K.   -   phone: +49 40 5253426   fax: +49 40 5253430   -     -     -  All rights reserved